Dag 4282 – Hinner med en snabbis på Sturehof och syster yster

Vi landar 30 minuter tidigare än beräknat, och vi har inga resväskor att hämta ut vilket innebär att vi har 2.5 timmar tills SJ tåget avgår från Centralstationen. Vi hoppar på Arlanda Express medan jag ringer Sturehof för att kolla om syster yster Malena arbetar och visst gör hon det. Ber Fritiof hovmästaren att inte säga ett ljud om att jag är på väg så ska vi överraska henne. Tar en taxi från centralstationen ner till Stureplan och är så lycklig att jag hinner se min finaste lillasyster om så bara för en timme. Vi går och sätter oss i baren och dricker ett glas vin och jag äter mina handskalade räkor och Javier gratinerat ostron, under tiden springer syster yster förbi flera gånger utan att lägga märke till oss, kul 🙂

img_1466 img_1468

Till slut så går Javier fram och frågar henne var toaletten ligger och hon svarar där borta, tills hon får syn på honom, underbart och jag får min kram också. Hon slutar vid 17 och går och byter om och när hon kommer tillbaka hinner vi umgås i 30 minuter innan vi måste rusa till taxin igen.

img_1472

Och jippi tåget avgår i tid och pappa är och plockar upp oss lite efter 21.00 på lördagkvällen, äntligen är vi framme. Kallt!!

Dag 4281 – Hinner med Black Friday Shopping

Dag 4281 – Hinner med Black Friday Shopping

Dag 4283 – Minijulafton i Hjortsjö

Dag 4283 – Minijulafton i Hjortsjö

Newer post

Post a comment