Dag 4294 – Shoppar Ulf Andersson klänningar

Idag möter jag upp Tina och åker och shoppar sample sale hos Ulf Andersson i hans jättefina ateljé på Melrose ave. Som vanligt hittar jag ingenting på rea men jag hittar jättefina klännings för fullpris 🙂 Det är ju ändå billigare än om jag skulle handla i någon butik så lite rea får jag ju ändå. Hittar två jättefina klänningar, väldigt kvinnligt och de passar min kroppstyp perfekt.


Vidare till Hollywood och plockar upp Fannie, hon är här i LA för att spela in en skiva. Vi lärde känna varandra när vi båda ställde ut under Falsterbo. Hon med sina föräldrar och jag med syster Malena. Vi åker ner till Century city och äter lunch på min favorit asiatiska restaurang Rock Sugar och sen går och shoppar i shoppingcentret. Hittar bland annat den här supersöta handväskan på Target, hade den bara haft ett litet handtag över och inte bara en axelrem så hade den varit min. 
Hon är ju så söt!! Hamnar i köer på vägen tillbaka till henne och sen ännu värre köer för mig att komma hem så min stackars kusin Ola som precis landat från Göteborg går till McDonalds och sätter sig och väntar på att antingen jag eller Javier ska komma hem 🙂

 

Dag 4292 – Välgörenhet för barn i Mexico

Dag 4292 – Välgörenhet för barn i Mexico

Dag 4295 – Shoppar outletkläder i Camarillo

Dag 4295 – Shoppar outletkläder i Camarillo

Newer post

Post a comment