Dag 4336 – Sista minuten shopping

Skulle ha arbetat hela dagen i studion idag men eftersom min vikarie ville bli upplärd och han arbetat med detta innan så blir jag ledig och kan åka och lämna in mina skor till skomakaren och de är klara i eftermiddag. Kommer dessutom på att jag kanske ska ha lite gåvor till barnen så åker och köper vårskor till mina tre små godingar, Eztelle får mockastövlar med fransar och ett par Michael Kors skor, Oliver får vårskor från Polo samt ett underställ från Under Armour. Och till Elviz blir det en häftig T-shirt. Och när jag ändå är i farten så bara råkar jag springa på Stella McCartney rea på hennes underkläder så blir så illa tvungen att handla dem, älskar hennes design.

Och så tillbaka till studion och möter upp Nicole, hennes halvbror, hennes mamma, Javier och min vikarie och har avskedsmiddag för Nicole. Hon ska nämligen flytta till Detroit om två veckor, glad för hennes skull att hon ser sig omkring i världen och inte slår sig till ro. Vi äter sushi med svart ris, och idag testar vi massor av olika sorter.


Fortfarande mätt på kvällen så det blir vin och kokta ägg 🙂 Jag är färdigpackad, pappas alla saker till festen har kommit och är nedpackade och jag är redo att flyga till Sverige. Javier måste arbeta så han kommer först om en vecka. Ser ni äggsaxen som vi började använda i Italien och köpte en hit också 🙂

Dag 4335 – Mina Burberry Regnstövlar kommer

Dag 4335 – Mina Burberry Regnstövlar kommer

Dag 4247 -Mexico City visar sig från sin finaste sida

Dag 4247 -Mexico City visar sig från sin finaste sida

Newer post

Post a comment