Dag 4349 – Superenkelt flyga Norwegian från CPH

Pappa skjutsar oss till tågstationen i Alvesta och vi kramar hejdå, som vanligt har det varit en väldigt mysig tid med honom. Älskar att vi kan åka tåg från Alvesta direkt in på terminal 1 i Köpenhamn. Första gången vi ser in till lokföraren. (Den här gången går tåget sönder och vi måste byta i Lund och de ropar ut alla meddelanden på svenska så den stackars Italienaren som jag råkade få med på bild sitter kvar när alla andra byter tills Javier går tillbaka och säger till honom :))


Vi checkar in och uppgraderar till 1:a klass och går sen och njuter av lite danska skaldjur, och svenska och säkert internationella, men gott är det. Ett glas vitt från Italien, Pinot Grigio som är klassat som inte lika “fint” som Chardonnay och Sauvignon Blanc men duger gott åt oss som fortfarande inte är jätteduktiga på vita viner. 
Javier äter rom och burrata, jättegott men jag tar som vanligt min skaldjurstallrik. 
Vi har inga framför oss i Premium, jippi! Vilket betyder 5 filtar till mig och fötterna på sätet framför…
Så kär i min fina man. 
9.5 timmar senare landar vi i LA och här är massor av nyhetskanaler och även advokatfirmor med skyltar där det står att har du blivit kvarhållen av immigrationen så kontakta oss. Vi kommer som vanligt ut först då vi har Global Entry och inga resväskor förutom handbagage. 
Hem och packar upp alla mina fina Edbladsgrejer jag köpte och fick i present denna gången. 
Nya krokar till min hall. Underbart att vara hemma, men ack vad det regnar här. 

Dag 4348 – Besöker mina gudföräldrar i Jönköping

Dag 4348 – Besöker mina gudföräldrar i Jönköping

Dag 4350 – Mysig hemmadag

Dag 4350 – Mysig hemmadag

Newer post

Post a comment