Dag 4379 – Hittar vår förlorade kusin

Min mamma hade en storebror som hette Ulf och som fick starkström i sig och dog när han var ung. Han lämnade efter sig en nyfödd dotter och flickvän som vi tappade kontakten med. Flickan som är född -67 skrev till mamma och pappa och ville ha kontakt för 8 år sedan men tyvärr var det i den vevan när mamma blev väldigt sjuk så det rann ut i sanden, tyvärr. Jag har hela tiden fattat att det var en lapp hon lämnade och då vi inte visste vad varken mamman eller dottern hette så har det ju varit omöjligt att hitta henne när vi nu inte kunde hitta lappen. Men så kommer det fram att det kanske var ett email så i förrgår letade pappa igenom alla sina email och hittade det skrivet för 8 år sedan. 
Jag svarade och berättade lite om mig själv och bad om ursäkt för det sena svaret. Fick tyvärr tillbaka emailet som sa att den emailaddressen inte finns längre 🙁 Så nu fick jag ta till Google och började söka på hennes namn, fick svar på 1 person som hade det exakta namnet men det visade sig vara fel person ändå. Vilket betyder att dottern, alltså min kusin antingen är avliden eller gift sig och bytt efternamn. Tur är att hon i emailet beskrev sig själv, sina barn och sin sambo och hans barn. Samt styvsyskon på Gotland och vad de arbetade. Så nu googlade jag hennes jobb som var nerlagt. Hennes styvbroders jobb men fick inga träffar. Henne och hennes barn ihop, ingenting. Hon och hennes sambos namn, ingenting. Hennes förnamn och ort, hennes sambos förnamn och ort, ingenting. Till slut googlar jag hennes sambos namn tillsammans med hans barns namn och får en adress samt ett efternamn, bingo! Efter det är det enkelt, jag hittar hans jobb, samt mobilnummer och jobbemail så skriver ett långt email och förklarar vem jag är och hoppas han kan hjälpa mig.

När jag vaknar idag på morgonen så har jag ett svar från honom som säger att han emailat henne och hoppas hon återkommer till mig, jippi. Och några timmar senare får jag ett text från den förlorade kusinen, jippi hon är återfunnen!!

Men tyvärr måste jag gå och spela golf så hinner inte prata så mycket men jag hinner ändå skapa grupper på FB med alla hennes släktingar. Det första hon skrev till mig var, wow, jag har 1 kusin!! Och jag svarade 1 kusin?! Du har mängder 🙂 En väldigt lycklig dag…

Värmer upp med lite putting…

Var och köpte nya golfbagar igår, såna som man kan bära runt på en mindre golfbana. Svart-vit till mig och svart till Javierito.


Spelar 9 hål med vår golftränare och jag behöver verkligen mer träning, bra spelare men ful sving.

På kvällen är det födelsedagsmiddag med mina blonda tjejer, väldigt trevligt. Inser att jag flyger imorgon och har inte ens packat 🙂  

Kryddstark pasta med räkor, väldigt gott.


Dag 4378 – Min man spelar Cello

Dag 4378 – Min man spelar Cello

Dag 4380 – jättefint kort på mina föräldrar

Dag 4380 – jättefint kort på mina föräldrar

Newer post

Post a comment