Dag 4389 – sätter kaklet i köket

Så exalterad så jag studsar mig igenom den här dagen för idag kommer kaklet. Omar gör äggröra med tomater, koriander, lök och massor med jalapeno. Till det pressar han apelsinjuice och skivar frukt, vi är så lyckliga att vi har honom. Hämtar upp kaklet vid 11 och sen hem och städar bort allt i köket. Det ska vara tomt på bänkskivorna när killarna kommer. Här är ordningen vi bestämt oss för att sätta kaklet i.

Och när de kommer finns det inte en lyckligare person än jag på hela jorden, jippi.


Vi har inte fått alla köksskåp och luckor än, det är bara de till vänster som är helt klara, resten kommer i veckan och det är därför vi bestämt oss för att stanna längre.


Omar längst till vänster, han har satt dit nya kontakter överallt idag.

Vi ska äta middag ute med föräldrarna idag och jag har så mycket överskottsenergi att jag bestämmer mig för att gå en lång promenad runt Playa del Carmen innan middagen. Säger till Javier att ringa mig när de lämnar huset.

Älskar de små mysiga butikerna, barerna och restaurangerna i Playa del Carmen, men på senare tid har de rivits för att lämna plats åt fula moderna byggnader, vill inte att de ska förstöra vårt gulliga centrum. Det här tex, finns massor av dessa Kina butiker, med namnet Mexico på men allt “Made in China”, apfula.


För att inte tala om alla fula diamantbutiker (även om de har bra personal :))


Och de fulaste av alla butiker här i Playa är de enorma sportbutikerna, som poppar upp som svampar 🙁


Nej mer små, mysiga butiker…


Jag går och går men ingen Javierito som ringer så bestämmer mig för att gå till Harrys och vänta med ett glas vin, lite bacon snacks och en empanada. 


Och när jag druckit upp vinet och precis beställt ett nytt och fått det så ringer Javier och säger att de är på Oasis, 3 min från mig så säger att jag kommer om 15 min.


Trevlig kväll med helstekt fisk på Oasis.

Dag 4388 – tacos

Dag 4388 – tacos

Dag 4390 – en helkväll på krogen med goda vänner

Dag 4390 – en helkväll på krogen med goda vänner

Newer post

Post a comment