Dag 4399 – min Minion sovmask har anlänt

Javier arbetar och jag kurerar mig, borde kanske inte gå ut, det blir ju inte bättre av det men min man behöver ta en paus från sitt jobb. Men medan han arbetar så går jag igen de nya vinerna vi fått från vår senaste leverans.och sablar men inser att de gett oss fel vin, Two Sisters längst till vänster borde vara en Pinot Noir och inte en Chardonnay, vi får inga vita viner i våra leveranser, föredrar ju rött, samt köper en låda vitt bara för att ha och ge bort till vänner. Vi dricker kanske max 10 flaskor vitt själva per år. Så när jag skriver till Bacara att vi fått fel så säger hon att vi får denna samt kan hämta upp Pinot Noir flaskan tillsammans med en annan sändning som precis kommit till dem när vi kan, sablar vi var ju precis där 🙂 Jag för in alla viner i mitt excelark, just nu har vi 260 flaskor vin hemma, och då är inte vitt eller Champagneflaskorna  inräknade. Men vi har ju massor av flaskor som inte ska öppnas förrän om några år, som vi lagrar hemma.


På kvällen går vi en promenix till en Italiensk restaurang som heter La Cava på Ventura blvd. Vi dricker ett Chianti Classico, Fonterutoli från 2012, väldigt gott vin.

Tiramisu med extra grädde 🙂
Och när vi kommer hem så har min sleepmask, måste ju heta sovmask på svenska?! I minionstil kommit, alltid skrämmer den någon när man flyger 🙂 Snark…

Dag 4398 – testar Soca i Sherman oaks

Dag 4398 – testar Soca i Sherman oaks

Dag 4400A- Vinceskor

Dag 4400A- Vinceskor

Newer post

Post a comment