Dag 4400 – shoppar outlet i Camarillo

Min vän Tina ska ha barn så idag åker vi till Camarillo och handlar mammakläder på outleten där. Men bara fula kläder, billiga material och dåligt sydda, ingen kvalitet så det slutar med att hon bara köper 1 mammaklänning och sen shoppar vanliga vida kläder istället. Rolig dag med lunch, skratt och shopping.

Jag som inte skulle shoppa något kommer hem med byxor från Theory, skor från Saks, hittade både högklackade och sandaler, kläder till Oliver  från Under Armour, och nya träningskläder från Neiman Marcus att ha i Playa del Carmen. 

På kvällen ska vi på vinprovning på Flask men först Happy hour i Studio city, köttbullar, makaroner och grönsaker, mumsigt.


Vi har valt Flask för vår vinprovning för att de har Fransk provning just nu och vi vill lära oss mer. Flask är en vin och spritaffär i Studio City.

De här testar vi idag, kommer inte ihåg vilken av flaskorna det var men en av dem luktar skit. Inte som härlig koskit utan mer som grisskit, de som känt skillnaden vet att den är enorm. Koskit luktar vår och blommor, grisskit luktar bajs. Och en av de här flaskorna luktar grisskit, och sommeliern tycker det är ljuvligt, nej fy fan 🙂 Shoppar tre flaskor, dock inga av dessa, för att fortsätta lära oss hemma. Öppnar en av dem när vi kommer hem och fick en ny grisskitsflaska så den ger jag bort till grannarna, borde anat att han skulle försöka pracka på oss en sådan. Väldigt billiga viner vi startade med idag, alla utom 1 är under 20 dollar och den som heter Gemola från 2003 är 50 dollar, spännande, och hoppas detta betyder att vi kommer åka till Frankrike snart.

Dag 4400A- Vinceskor

Dag 4400A- Vinceskor

Dag 4401 – Nya skor till Javier

Dag 4401 – Nya skor till Javier

Newer post

Post a comment