Dag 4417 – Måste röra på oss mer

Går och får infraröd massage idag och lite andra behandlingar. Hon säger till Javier att han måste röra lite mer på sig, väldigt stel så vi bestämmer oss för att gå åtminstone 5000 steg per dag, svårt för honom då han arbetar så mycket men vi ska försöka bättra oss. Och är vi bara i Playa så simmar han ju jättemycket. Men först ringer pappa supertidigt och jag får prata med Eztelle och alla på Messenger, han är och hälsar på min lillasyster Malena i Stockholm, älskar den här lilla tjejen. Kan tilläggas att jag inte är vaken än, i det här hushållet stiger vi upp vid 8.30 på morgonen.


Och här får Javier Ozon insprutat i sin disk, jättelånga nålar.
Och sen drar de blod på honom som de blandar med Ozon och sen sprutar in det i honom igen, stärker immunförsvaret jättemycket. Jag gör det inte, för jag gillar inte nålar. 
Vidare för att leta efter takfläktar, besöker ett nybyggt köpcentra och den här dörren leder ingenstans 🙂 Och stället är nybyggt 🙂 
På kvällen efter middagen går vi våra 5000 steg, stannar till och tittar på dessa badbyxor med sköldpaddor på men tror mina fiskar är roligare än dessa.
Tar en alkoholfri drink och går hem igen, det blev 7000 steg idag, jippi

Dag 4416 – Badbyxor med fiskar på

Dag 4416 – Badbyxor med fiskar på

Dag 4418 – Letar takfläkt

Dag 4418 – Letar takfläkt

Newer post

Post a comment