Dag 4423 – Får påskmassage :)

Jag hinner med poolen på morgonen innan det vid 2 är dags för en liten påskmassage. Vi har en kvinna som normalt kommer varje söndag och masserar två av oss, idag är det min och Normans tur medan Mammita och Javier är på flygplatsen och hämtar upp hennes bästa väninna och dennes barnbarn från Colombia. 1 timme och hon är underbar, tar bort alla mina knutor i ryggen.

Såg en klänning på Michael Kors när jag var ute och gick häromdagen, den här hade varit perfekt till min kryssning, visade den för Javier som också gillade den, och väldigt bra pris.

Men när jag googlar runt på Bloomingdales så får jag syn på den här, som har varit dyrare, ser ut som bättre kvalitet men nu på rean är samma pris som klänningen ovanför, hmm, hade varit ännu mer perfekt.
Och så skulle jag ju så gärna vilja ha mina Michael Kors sneakers, ska fundera på det men 2500 kr för ett par sneakers känns sådär.

 

Jag går in till stan på kvällen och vid 6 möter jag upp min familj, och gästerna på Roca och äter skaldjur.


Bland annat så äter vi Kniv musslor, känns som man är i Spanien igen.   
Hem och umgås och sätter ihop Ricardos drone som han tagit med sig, och genast så får jag idéer på en kortfilm, den ska vi fixa imorgon…

Dag 4422 – mina fina föräldrar

Dag 4422 – mina fina föräldrar

Dag 4424 – Spelar in film med en Drone

Dag 4424 – Spelar in film med en Drone

Newer post

Post a comment