Dag 4429 – går på pianobar

Det blev inga skor till syster så ska shoppa klänningar till henne istället, så idag blir det en runda till varuhuset. Och Javier uppdaterade sina dataskärmar häromdagen men de råkade krascha så först följer vi med honom till Best Buy för att shoppa två nya.

Vi fortsätter på vårt Samsungtema, nu är alla tv-skärmar och dataskärmar Samsung och den här är kurvad. Kommer bli så snyggt. Tyvärr hade de bara 1 så vi får åka till ett annat Best Buy och shoppa en till, men det gör vi ikväll. 

Han släpper av oss på shoppinggallerian, ska bara handla till syster yster. Vi har fått Ben & Jerrys och det ser ju så himla gott ut. 


Hon får välja två klänningar, det är allt Margareta har plats över för.


Hon väljer den röda och den gråa. Och väl hemma inser jag att hon nog menade den gråaktiga längst ner medan jag köpte den grå-randiga, men hinner inte byta så den får bli bra.

Vidare och shoppar spegel till hallen, tyckte den med ledlampor var häftig, varit bättre med silver dock så det blir den bruna med silver runtom.


På kvällen åker vi till West Hollywood och shoppar Samsungskärm och sen till The Stinking Rose och äter middag vid pianobaren och lyssnar på fantastiska Gary Sherer.


En vitlökskondom någon?

Väldigt trevlig kväll!

Dag 4428 – shoppar på outlet i Camarillo

Dag 4428 – shoppar på outlet i Camarillo

Dag 4430 – födelsedagsbrunch på Perch

Dag 4430 – födelsedagsbrunch på Perch

Newer post

Post a comment