Dag 4437 – går på kurs utan Jane

Så igår sa Jane (min granne i Sherman Oaks, mamma) till mig att hon ville gå på viktseminar idag klockan 2 så jag stressar som tusan för att vara med henne och så dyker hon inte upp 🙂 Behöver inte ens en kurs, gick bara för att jag ville umgås med henne 🙂 Vi flyttade ju fram tiden 1 timme idag och det hade hon missat att göra, så det kan bli.


Och så visar det sig vara ett säljevent 🙂 Men tyckte ändå att jag lärde mig en hel del. Som Javiers 96 åriga pappa säger: man måste använda hjärnan varje dag. Foto från spa-avdelningen dit jag gick efteråt 🙂

Efteråt går vi på rundtur och de har en klätterställning på toppen, den här måste jag testa. 


Vi äter middag på deras italienska restaurang, tar en drink i baren och sen bestämmer oss för att gå in på deras icebar, 150 kr inträde men kul att testa och vi våra dumbommar klarar 12 minuter 🙂 Javier är helt fascinerad av storleken på handskarna, men som svensk har vi sett detta många gånger förr 🙂 Det är nu ett svenskt bolag som uppfunnit liknande färgglada strumpor, hoppas de kommer göra super. 

Världens kuligaste man 🙂 Han är så smart och rolig att vara med, aldrig en tråkig stund. Folk undrar om vi aldrig bråkar och nej knappt att vi gör det, ingen av oss är osäker, vilket betyder att vi inte är svartsjuka utan anledning. Ingen av oss gillar drama, utan vi njuter till fullo av varje dag tillsammans. 
Okej vi är redo!!


Skit vad kallt det är!!

Och i natt ändrar vi klockan igen, kommer vara så här varje natt nästan att vi förlorar 1 timme på dygnet. Hade varit smartare att ta en kryssning från Europa till Staterna istället, då hade vi tjänat 1 timme varje natt. 

Dag 4436 – min första kryssning över Atlanten

Dag 4436 – min första kryssning över Atlanten

Dag 4438 – Spaavdelning och sen Carneys på kvällen

Dag 4438 – Spaavdelning och sen Carneys på kvällen

Newer post

Post a comment