Dag 4456 – karnevalen i Värnamo

Idag åker vi in till Värnamo Robert, Oliver och jag för att gå på karnevalen. Hej då älskade Hjortsjö, måste säga att Sverige i maj nog är min favoritmånad, allting blommar och luktar underbart.


Träffar inte så många människor som jag känner tyvärr, begriper inte varför folk inte engagerar sig när det händer något och sen står de och gapar när de små städerna och samhällena försvinner mer och mer. Är jag hemma så handlar jag så lokalt jag bara kan, allt för att sista lilla affären i Rydaholm inte ska försvinna, köper alltid blommor i blomsteraffären, 2-3 buketter varje vecka som jag är hemma, och behöver väl inte mer smycken men ser alltid till att handla något hos Anna samt ser till att jag fikar på fiket så mycket jag orkar samt äter på Värdshuset. Och en ny grill på järnaffären hann det bli också, vill ju inte att denna lilla ort ska försvinna. Eller att Värnamo centrum ska bli folktomt, fruktansvärt. Men verkar vara mycket folk utifrån överallt 🙂 

Enligt killarna hoppar Oliver högst idag 🙂
Jag och lillebror.

Och shoppar en fidget spinner till Oliver, det måste han ju ha 🙂
Javier och pappa kommer in så vi går till Rosegarden och äter innan vi åker hem till mamma, och idag lyckas vi inte få till ett enda kort utan att hon gråter, det blir så där ibland 🙂 Dock underbart att se henne.

På kvällen går Robert och jag till nya baren i Värnamo och där träffar vi massor av känningar. 


Kul kväll som avslutas med Mc Donalds 🙂

Dag 4455 – hänger tavlor och tittar på hus

Dag 4455 – hänger tavlor och tittar på hus

Dag 4457 – Flyger till Rom

Dag 4457 – Flyger till Rom

Newer post

Post a comment