Dag 4481 -Bestämmer oss för att måla om hemma

Gick och frågade vår hyresvärd om han kan måla om, vi har ju faktiskt bott här i 7 år, men nope, bara till nyinflyttade. En riktigt sur asiat är det som äger vårt komplex, noll känsla för service och att ta hand om lojala hyresgäster. Han tjänar ju inget på att folk flyttar ut och flyttar in hela tiden. Men vi älskar vårt ställe så går till målarna direkt och frågar om de kan göra det åt oss och på söndag lovar de komma, jippi. Iväg till Sherwin Williams och väljer färg, köper tre tester men kommer fram till att Champagne, som färgen heter passar oss bäst. Och vi ska måla om hallen, trappen, matsalen, delar av baren och gästrummet. Samt måla alla lister överallt. När jag står och tittar på mitt gästrum så sedan jag satte upp denna tavlan så gillar jag inte de gråa detaljerna mer, mitt rum här brukade ju vara cerise och grått men har nu blivit utmanövrerat av turkost och lila, sånär målningen är över så kommer det gråa också vara det.

Wow fanns ju lite att välja mellan. 
Min favorit inredare på HGTV, Joanna har sin egen tapetkollektion, tycker det är synd att vi inte sätter tapet här i USA så mycket.

Hämtar upp mina skor, lämnar alltid in dem till skomakaren så fort de börjar se fula ut, kommer tillbaka som helt nya skor.

Till Whole Foods och köper kött som jag åker hem och marinerar och slänger i slow kokaren.


På kvällen blir det revben, grönsaker och vin på balkongen.

Och Javier älskar sin nya vinluftare.

Dag 4480 – Syr om kläder

Dag 4480 – Syr om kläder

Dag 4482 – världens enklaste brödrecept 

Dag 4482 – världens enklaste brödrecept 

Newer post

Post a comment