Dag 4500 – Sommelier

Omars frukostspecial som jag har saknat dessa tre månader vi inte varit här, äggröra med tomat, lök, olivolja och lite jalapeno, mumma. Det blir poolen och fixa småsaker hela dagen. På kvällen har jag fått en sista minutentid hos min tandläkare, känns som om jag har ett stort hål i en tand. Men när han undersöker mig så visar det sig att jag bitit av en krona och det är något vi får fixa nästa vecka, jippi trodde jag hade ett hål. Här ifrån väntrummet, Javier har med sig gitarren för vi ska på dejt direkt efter tandläkarbesöket och sen spelar han efter det.


Vi går ner till havet och Casa Aqua och går förbi den här nyöppnade baren med live musik, mycket nya söta ställen som poppar upp.


Vi var klara så tidigt hos tandläkaren att Javier kan gå ner och öva med bandet och jag går en runda så möts vi här och äter vid 18.30. Vid 18.30 är jag där och vid 19.05 kommer Javier, det är då bandet slutar öva så sa till vår servitör att han säkerligen kommer bli sen. Har tagit ett bord i rummet där de spanska vinerna förvaras.

Men det går ingen nöd på mig, dricker Belstar Prosecco och pratar vin med Antonio som även är utbildad sommelier.
Det är på den här restaurangen som de en gång i veckan håller sommelierutbildning och det pågår i 6 månader innan man får sitt certifikat och det är precis det Javier vill göra.

Ikväll väljer vi ett Luis Canas från Spanien, och så kommer han äntligen Javier.

Antonio!
Sen blir det dans i tre timmar innan vi tar en taco och åker hem och sover.

Det är mitt i natten, jag är vrålhungrig, svettig och äter alldeles för mycket habanero på mina tacos 🙂

Dag 4499 – flyger till Cancun

Dag 4499 – flyger till Cancun

Dag 4501 – Inti Beach Club

Dag 4501 – Inti Beach Club

Newer post

Post a comment