Dag 4503 – Presidente Intercontinental Cancun

And I think to myself, what a wonderful world – Louis Armstrong 

Börjar dagen med ett yogapass vid 9, tar min lilla cykel dit och det slår mig att jag är så otroligt lyckligt lottad, vilket liv vi har skapat Javier och jag.

Så yogatränaren sitter i det stora fönstret så resten av oss 9 i klassen har blickarna vända mot havet. Idag är det lite för mycket andningsövningar och sång i mitt tycke men det är bara denna klassen på hela veckan som har det. Och vi är två amerikaner så hon säger övningarna även på svenska.

Tar en smoothie i deras bar innan jag cyklar hemåt. Idag firar Javier och jag 4:e juli för imorgon är vi upptagna. 
Hem och duschar och packar och Omar kör oss till Cancun. Vi har bokat hotellrum på Presidente Intercontinental i Cancun och checkar in och går och äter lunch.


Så otroligt vackert, god lunch och fantastiskt sällskap som vanligt innan vi går och lägger oss på solstolarna vid havet. Utsikten från vårt rum.




Och vuxenpoolen är underbar, beställer banandrink till mig och en martini till Javier.
Underbart!!


Sen åker vi till sjukhuset och Javier får träffa sin läkare i 15 min. Han har fått en förstoring av bröstkörteln och läkaren vill operera bort den så att inte något värre händer i framtiden. Imorgon bitti blir det operation, men idag är det fortfarande “vår” 4:e juli och en snabb taxi fram och tillbaka från sjukhuset och vi fortsätter njuta. Tog en liten snabb förrätt innan vi for iväg så det blir en Moi middag när vi kommer tillbaka, med massor av vin, sa vi, men det blev bara en flaska och ett glas portvin till efterrätt, nog lite nervösa inför morgondagen ändå. 

Ser på fyrverkerierna långt där borta från ett piratskepp 🙂

Dag 4502 – Köpa ny säng

Dag 4502 – Köpa ny säng

Dag 4504 – Javier opereras

Dag 4504 – Javier opereras

Newer post

Post a comment