Dag 4512 – En dag framför datorn

Går till poolen på förmiddagen och den här underbara synen möter mig på väg in, svärfar som njuter lite av solen, vet inte om det är ett linne eller kalsonger han har på huvudet 🙂 


Ska åka till Seattle och gå på 50 års fest i början på augusti, är nog dessutom hemma i Sverige under Värnamodagarna så behöver en ny klänning till dessa tillfällen, det blir min första sökning på internet idag. Tänker spendera hela dagen med att leta rätt på grejer jag behöver, göra klart uppdateringen av min musik samt städa ur bland mina 33500 foton jag har på datorn. Tänker radera sådant som jag lika gärna kan hitta en bättre bild på online, som tex en okänd gata i Italien, eller bild på mat utan något annat i bilden, fula kort på saker och bilder på saker jag har köpt. Tänkte komma ner i 25000 bilder så blir jag nog nöjd. 

Jag kan ju också alltid sy en klänning, framförallt därför att jag vill ha med volanger och hittar bara riktigt dyra klänningar som har volangerna på rätt ställe. Som den här tex från Marc Jacobs för 4000 kr, med lite övning så borde jag ju kunna sy en liknande, älskar den framförallt upptill, kanske lite kort så skulle göra den längre. Och älskar armarna, den är supersöt.


Den här är söt, men skulle varit lite kortare, och vitt när jag är en rödvinstjej är en dålig kombination, och är inte jätteförtjust i armarna, de där doppar du lätt i maten 🙂


Och så har du den här från Gucci, så otroligt mycket vackert som kommer därifrån nu för tiden, för mig så tillverkas de finaste kläderna just nu där.


Och så älskar jag rosetten, det där borde jag ju kunna göra själv. Hittar att det heter scarf ring på engelska efter att först ha hittat spänne på svenska, och både på ebay och Etsy hittar jag olika sorter. 


Tittar på det här som är en exakt kopia av Guccis smycke och när de sänker det från 18 dollar till 14.40 så slår jag till.


Vill ju inte kopiera Gucci 😉 Så väljer till slut en till som skiljer sig från deras variant och som är ett jättegulligt scarve spänne i guld och med pärlor. Nu ska jag bara fundera ut banden att ha som scarf…

Jag fick massor gjort idag och till slut gav jag upp på att köpa klänning och kommer försöka öva på att sy en istället (de 10 dagar vi är hemma i LA i augusti :)). Hittade det här bandet på ett par Gucci skor och något sådant menar jag att ha runt halsen.

Dag 4511 – Börjar med medicinen igen

Dag 4511 – Börjar med medicinen igen

Dag 4513 – Kvällsyoga

Dag 4513 – Kvällsyoga

Newer post

Post a comment