Dag 4517 – radio frequency terapi

Vi är så sjukt bortskämda av vår Omar på morgonen, han pressar apelsiner till juicen, skalar och tärnar frukt och vi får äggröra med tomat, koriander, lök och chili, han går snart inte att leva utan.


På eftermiddagen åker vi in till Cancun för Javier ska få behandling med ultraljud efter sin operation. När han är klar så tittar hon på mitt ärr och bestämmer att jag borde göra 8 behandlingar samtidigt som Javier, varannan dag tills vi åker hem fast Radio Frequency terapi för att förminska ärrvävnaden. Så idag får även jag en 20 minuters behandling och området känns varmt och mjukt efteråt. Hon kommer rekommenderad från Javiers läkare pch vi gillar henne jättemycket både Javier och jag, och så kostar det ju ingenting om man jämför med Sverige eller USA. Min behandling kostar för 20 minuter 300 pesos och Javiers 350 pesos, vilket i kronor är 150 och 170 kr 🙂


Hem och cyklar ner till stranden för att vara med på Iyengar yoga, och algerna har kommit tillbaka tyvärr 🙁 3-4 innan de nog lyckas få bort allt.

Dag 4516 – vilodag

Dag 4516 – vilodag

Dag 4518 – nya yogakläder 

Dag 4518 – nya yogakläder 

Newer post

Post a comment