Dag 4522 – Endymed terapi

Jag börjar dagen med ett yogapass, måste stressa hem dock, har tid hos min dermatolog klockan 11.30. Lika vackert på yogaklubben som vanligt. Det finns två eller tre andra yogaställen här i Playa som har många fler tränare och klasser, men de har inte den här vackra miljön så jag har gjort ett medvetet val.

Hade Elliott som yoga tränare idag och han fick oss alla att stå på huvudet, jippi min första gång, tror det är så nyttigt för blodet att cirkulera ner i huvudet.


Som alla andra som börjar komma upp i och passerat 40 årsgränsen så börjar det så smått komma lite rynkor. Man kan välja att för resten av livet var 6:e månad att gå och betala för att göra botox eller fillers (eller inte göra något). Min lama ursäkt är att jag bor i LA och jag har inte en kompis som inte gör något, så kommer att göra jag också, eller inte. Min dermatolog har en maskin som heter Endymed, som igen är med radiofrekvens och med 3 sessioner så ska det ta mig tillbaka innan mina smårynkor mellan ögonen dök upp. Kisar ju tyvärr en hel del då vi är i solen så mycket (använder dock bättre solglasögon nu för tiden med riktigt bra uv-filter).

Det tog lite över en timma allt som allt, och nu måste jag undvika solen ett tag. Det ser ut som jag bränt mig i solen, men det kommer försvinna på några dagar.

Jag hade Omar att åka och hämta smördeg på bageriet idag när jag var på yoga. Vill nämligen göra olika sorters efterrätter och empanadas idag med hjälp av Omar. Här två olika sorters smördeg med äpplen, en med kardemumma och en med marsipan.


Sen gör Omar köttfärsen med morötter, en salsa på tomater och chili samt experimenterar med köttfärs på den här smördegen, vi har kul i köket när vi experimenterar ihop. Han med noll Engelska och jag med lite Spanska så vi pratar med mycket teckenspråk och Spanglish 🙂 

Allting blev supergott, vilka kockar vi är! 

Jag skulle ha haft i lite spenat i min zucchinilasagne, men glömde så jag gjorde den vid sidan om istället och la till lök, vitlök, chili och créme fraiche, blev kanongott! Mammita, Norman och Omar dricker vin och Javier och jag hemmagjord iste 🙂

Dag 4521 – Cueva del Chango

Dag 4521 – Cueva del Chango

Dag 4523 – Dags att raka av Javier skägget

Dag 4523 – Dags att raka av Javier skägget

Newer post

Post a comment