Dag 4527 – Yoga, Beach club och Cirque de Soleil

Börjar dagen med att cykla till yogastudion, och idag följer Javier med. Inte för att göra yoga dock, utan spendera en halvdag med frukost på beachklubben 🙂 Idag är vi två i klassen, i vanliga fall brukar jag ju få privatlektioner på tisdagar och torsdagar då denna yogaläraren är ny.

Efter mitt pass gör jag Javier sällskap och jag är vrålhungrig.

Han hoppar i havet medan jag njuter av smoothie, quesedillas och en kaffe. Hans fina nya badbyxor från Ralph Lauren.

Lyckliga!!

Hem och duschar på eftermiddagen och sen till nya lägenheten för att möta upp en möbelsnickare. Måste ha två garderober, en i varje sovrum samt en möbel i badrummet under tvättstället. Efter det åker vi till ett ställe som vi använde oss av förra gången vi inredde vår andra lägenhet och tittar vad de har att erbjuda. Gillar inredningen men avskyr skjutdörrar, går ju verkligen inte att se vad man har i garderoben om man inte kan öppna hela samtidigt. Vi har det i vårt sovrum i Playa och jag ogillar det starkt.


Inser att klockan är 4.25, det tar 10 min hem och vi ska åka finklädda och iordninggjorda hemifrån klockan 5, vi ska fira Mammitas 83:e födelsedag med cirque de soleil, på Vidanta teatern och vi ska se Joya. Stressar hem och slänger oss i duschen igen, på med kläderna, och lite smink och 4.55 är vi klara, vi är snabbast! 

Lite foton och sen kan vi åka 🙂



Och sen är jag chaufför till Vidanta. Vi har betalat nästan 2300 kr per person för VIP middag och show, men då Norman har så dålig syn och hörsel var vi tvugna att betala för de bästa platserna närmast scenen.


Lite för långt för Norman att gå de 200 meterna upp till teatern så det slutar med att vi ber om en rullstol. De har en bar och restaurang där man kan vara innan om man inte har mat och dryck som ingår, vilket vi har.


VIP eskorten 🙂

Svettigt värre 🙂

Wow väldigt vacker teater.

Vi har gått 24 dagar utan att dricka någon alkohol Javier och jag men idag ska vi bryta det, det är ju fest. Obegränsat med Champagne och vin.  

Vår meny för kvällen…

…och den går att äta, faktiskt väldigt god.

Så medan vi njuter av vår tre rätters middag så är det sång, musik och dansunderhållning, wow bästa upplevelsen någonsin, vi är så imponerade.


Maten är superb, här har de gjort breadsticks med parmesan på, väldigt gott och fyndigt.

Har saknat ett glas vin eller två till maten.

Jag väljer lax och de andra revben. 

Och lagom till desserten kommer de vackra kristallkronorna ner och showen börjar.

Desserten kommer i en låda och 4 olika sorter, alla fantastiskt goda, igen vilken upplevelse.
Går på toa så kan inte gå tillbaka under denna gymnasts uppträdande för hon är precis vid vårt bord.

Vi bugar och bockar, tack för en fantastisk kväll, värt varenda krona.

Dag 4526 – vi fortsätter vara skittråkiga :)

Dag 4526 – vi fortsätter vara skittråkiga :)

Dag 4528 – Firar med Harrys stekhus

Dag 4528 – Firar med Harrys stekhus

Newer post

Post a comment