Dag 4545 – planerar semester i Spanien

Poolen med kusinen Kim och hennes dotter Arielle, och sen upp och duschar, när jag tittar ut genom sovrumsfönstret så ser jag Negin nere vid poolen och jag vill prata yoga med henne. Så slänger på mig första linnet jag ser och en kjol och rusar ner. Inser väl nere vid poolen att jag fått på mig ett pyjamaslinne, sleep tight typ 🙂 Men väl där så bestämmer Negin och jag om att gå på yoga imorgon, jippi. Och sen får jag rundvandring i deras townhome som är likadant som vårt, de har också renoverat och målat det i ljusgula färger, jättefint. Sen får jag prov till en ny parfym till Javier, Sauvage från Dior och den är jättegod. 

Och väl hemma igen så har mitt paket kommit till 80-tals festen på lördag, gult till mig och rosa till Malena 🙂

Vi går och äter en snabb sushi och sen hem och planerar resa. Vi ändrar mitt flyg till Sverige och jag åker lite tidigare till NY, allt för att jag inte ska missade enda flyget till Köpenhamn. Och sen bokar vi Spanien. Javier åker till Mexico city med sina vänner nu på lördag och sen kommer han  till Sverige den 28:e augusti. Och på torsdag tar jag tåget till Stockholm. 

Vi skulle egentligen semestrat i vinregionen Ribero del Duero men dagarna stämmer inte denna gången så istället bestämmer vi oss för att flyga Arlanda till Malaga den 5 september, hyrabil där och sen köra upp mot Alicante och kolla på hus på vägen. Väl i Alicante den 11:e så flyger vi till Amsterdam och äter middag där 🙂 Sen flyger vi till Detroit den 12:e och hälsar på Nicole ett dygn innan vi är hemma den 13:e september, tog hela kvällen att boka. Sen hinner jag med att kolla på viner och vi hittar en jättebra sida med alla våra favoriter och kommer nu att avbeställa en av de vinklubbarna i Californien som vi får 24 flaskor per år av och istället beställa direkt härifrån.

Himla produktiv dag, semestern och vinet är bestämt 🙂

Avlutar dagen med en liten ansiktsmask 🙂

Dag 4544 – firar en lugn födelsedag

Dag 4544 – firar en lugn födelsedag

Dag 4546 – yoga och gå på bröllop

Dag 4546 – yoga och gå på bröllop

Newer post

Post a comment