Dag 4548 – Babygroot är så lik Oliver

Hade en fantastisk flygtur och såg bland annat Guardians of the Galaxy 2, och den här lilla trädgrenen påminner väldigt mycket om hur lillebrors son Oliver är, både i utseende och till sättet, så nu längtar jag hem ännu mer!

Får ett sådant här underbart kit så sover en hel del!

Väl framme i Alvesta så köper jag biljett med tåget till Stockholm imorgon förmiddag, så ska egentligen bara umgås med pappa ikväll, men tyckte det var taskigt att vara så nära och inte stanna till, annars hade jag ju kunnat fortsätta med tåget till Stockholm redan idag. Och så kommer inga biljetter ut och då jag inte har svensk mobil så funkar det inte med smsbiljett heller men när jag ringer dem skickar de ett email med min resa, jippi för att det gick att lösa så lätt. 

Systembolaget och sen handlar mat, tar en tur uppe i Rydaholm och kollar på nybyggt hus innan vi åker hem och kan börja grilla. Köpte ett Campolieti 2014, Valpolicella Ripasso från Italien.

Vi är inga grillexperter varken pappa eller jag så det slutar med att vi får ringa efter Adam 🙂

Och så firar de min födelsedag, så får tårta från Alvesta bageri.

Ett sådär kort va 🙂
Och vad jag tror är sista bilden på vår katt, han blev 21 år och har i skrivandets stund inte varit hemma på 11 dagar så något måste ha hänt. Anders bjöd vi på kalaset också.

Dag 4547 – Flyger till New York och vidare till Köpenhamn

Dag 4547 – Flyger till New York och vidare till Köpenhamn

Dag 4549 – Kräftmeny på Sturehof

Dag 4549 – Kräftmeny på Sturehof

Newer post

Post a comment