Dag 4552 – Fotomodellen Oliver

Följer den här coola bönan till skolan idag 💗

Och sen blir det massor av mys med Zlatan ❤️ Gillar katter i vanliga fall men den här är speciell, lite Bengal så han pratar, låter som han säger mamma när han går till Malena.

Och sen köpte vi ögonfransmallar igår där jag köpte kläder och Malena fyller i, ja blev ju bra det där. Skrattar halvt ihjäl oss, ser ju inte klokt ut 🙂 Blev lika fult när jag gjorde på henne så tror vi måste öva lite 🙂 Men vi fick oss några härliga skrattanfall!
Resten av dagen ägnas åt att storstäda systers hus och vi hittar bland annat en låtsas cigarett bakom soffan. Sen hämtar Eztelle från skolan, hon går i 1:a klass. Så här går Eztelle med sina två grannpojkar som går i förskolan, i högklackat, minikjol och röker på en cigarett 🙂 Får skrika genom fönstret att hon genast får komma hem igen.

På kvällen blir det ett snabbt besök hos sjuklingen Patrik, innan vi åker ut till Skåå och tittar på när Oliver kör cross. 

Han är så himla fin Oliver, måste lova mig själv att ta lite proffskort och skicka iväg till en modellagentur. Försökte ju få honom att börja med balett, för den fina kroppens skull, men han vägrar 🙂 Nästa gång vi är hemma så ska jag fixa det.


Mina fina syskonbarn ❤️❤️❤️

Och Olivers morfar Vladi är ju racerförare så han har alltid extragrejer så nu ska även Eztelle få testa på att köra cross, kul om kusinerna gör det tillsammans.

Dag 4551 – Myser med syster och Eztelle

Dag 4551 – Myser med syster och Eztelle

Dag 4553 – Ett besök på Sturehof sista kvällen i Stockholm

Dag 4553 – Ett besök på Sturehof sista kvällen i Stockholm

Newer post

Post a comment