Dag 4581 – Vinprovning på Casa Aqua

Nu har vi ju ingen som pressar apelsinjuice på morgonen så idag går vi de 100 meterna till en ny juice bar och beställer massor till frukosten. 

De är kända för sina detoxjuicer så jag beställer 3 olika tilll mig som ska hjälpa mot svullen mage. Och bara naturliga ingredienser, bra ställe och de är verkligen jättegoda. Min favorit Pink Power med vattenmelon.

Hem och lagar frukost till hela familjen.

Ser en dokumentär om Marc Jacobs och han dricker massor av olika naturliga juicer varje dag som är speciellt nyttiga mot matsmältningen, det tyckte jag var intressant. Och något jag ska kolla upp, för funkar den biten så funkar väl allting annat också. Poolen och sen gör mig iordning och går in till stan. Klockan är 16.30 så det är öde än så länge. 

Möter upp päronen och Javier på La Familia och jag beställer pizza, dricker citronvatten för vi ska snart på vinprovning, jippi!

De kör hem och vi går till Casa Agua och provar viner, vi har köpt premiumbiljetterna så får provsmaka även de dyrare vinerna. 

Tog bild på den här för att vår bästa vän heter Renato 🙂

Jag, säljare på vinbutik i Cancun, vår vän Andres som är restaurangägare i Playa, Javier och till sist en av våra sommelier vänner, denna arbetar på Harrys.

Sparar de bästa till sist, viner från Valle de Guadalupe, hennes viner som hon representerar är vad vi är intresserade av i slutändan, ingenting annat, sorry. Ber om att hon ska ordna en vinprovning till oss i området och hon lovar att sätta ihop det. Av de 18 vinerna som Mexico gav till vintävlingen i Bryssel 2018 så kom Mexico hem med 18 medaljer och 6 av dem var guldmedaljer. Och jag lovar att de mesta kom från hennes distribution 🙂

Går vidare och möter upp Renato på en drink på en irländsk pub. En gin och tonic för min del då de inte säljer vin 🙁

Här har de tagit bort en hel fastighet för att bygga nytt, ett stort hål.

Dag 4580 – Middag på stan

Dag 4580 – Middag på stan

Dag 4582 – Lagar mat

Dag 4582 – Lagar mat

Newer post

Post a comment