Dag 4587 – Gör Keratinfransar

Har totalt glömt bort att köpa apelsiner så går ut och äter frukost istället. Går de 200 meterna till Sweet butter.

Efter frukost går Javier hem och redigerar filmen och jag ger mig ut på shopping, vill ha ett par gråa jeans och några nya toppar. Optimalt vill jag ha ett par gråa jeans i sammet. Testar massor och väljer till slut ett par gråa jeans, långa som tyvärr inte är sammet, men så himla snygga på att jag var tvungen, från märket AG.

Hittar även en topp från Sandro med spetskrage och ett par vantar. Stressar hemåt och dumpar mina varor, har tid för slingor hos en ny frisör som är 50 meter från oss och där Javier klipper sig. Hon får inte klippa mig men slingorna blir bra. På samma salong gör de även vaxning, naglar, sminkning och fransar. Bestämmer mig för att testa Keratinfransar, inga lösögonfransar utan hon bänder dina fransar uppåt samt färgar dem, tänk att inte behöva måla fransarna på 3 månader, skulle mina ögon älska! Det tar ca 50 minuter och ogillar starkt när jag inte får titta 🙂 Men det blir bra, och nu får jag inte blöta fransarna på 48 timmar eller området omkring. Men det är lugnt, ser ut som jag har smink på mig.


Vi firar med att boka en timmes massage på måndag åt Javier och 1 timmes facial åt mig på kliniken jämte salongen. På andra sidan ligger Soca som är lite dyrare, finare restaurang, dit går vi och äter småplock och dricker franska viner. Vilken fredag och underbart att vi kan gå överallt utan att behöva ta bilen.


Och så kommer det där samtalet mitt i från mina släktingar i Seattle, vet med en gång när hon ringer att något har hänt. Mina sysslingars 22-årige son Trevor har skjutit sig själv, vilken mardröm 🙁 Går hem och sörjer, berättar för mina syskon och pappa, väldigt tråkigt. Min syssling i mitten och hans båda barn Meghan och Trevor ❤️

Dag 4586 – Revben

Dag 4586 – Revben

Dag 4588 – Firar grannens födelsedag

Dag 4588 – Firar grannens födelsedag

Newer post

Post a comment