Dag 4590 – Ansiktsbehandling på nytt spa

Gör frukost hemma och som vanligt har jag spader på gurkmeja. Använder Iransk gurkmeja som jag fått från grannen för den är så god att laga mat med. Idag massor i äggröran med mozzarella, skinka och grönkål. Och så börjar jag på mina nya mediciner från Spanien idag, kroppen mår såååå bra av dem, mot inflammationer.

Sen blir det shopping, Robert, min lillebror skrev att han ville ha en stickad tröja så det åker jag till varuhuset och shoppar åt honom, perfekt tidig födelsedagspresent.

Tittar även på skor, vill ha stövletter med mellanhög klack och i färgerna guld och svart, de här med stor rosett är ju supersöta men alldeles för hög klack för att man ska orka dansa en hel kväll, men hittar inget bättre än de Coachstövletter jag redan har så blir utan.

Skickar även ett foto till min kompis Tina i Sverige, vi brukade ju alltid gå till shoppinggallerian ihop. Här utanför Mikael Korsbutiken i Sherman Oaks.

Vid 4 går vi till ett nytt spa som ligger vägg i vägg med där vi bor. Upptäckte det när jag var och gjorde slingor i fredags. Det är ett dagspa visar det sig så de har även ett saltrum, steamrum och massa annat men det hinner vi inte med idag, men ska testa till nästa gång. Javier ska få en timmes massage och jag en timmes ansiktsbehandling och Crissy som gör min är fantastisk.

Bästa ansiktsbehandlingen någonsin och den ligger 50 meter från mig, jippi!

Snabbdusch och kör bort till Le Petit och äter hummer, lax och dricker vin. Ett Chateau Leveche Pomerol från Bordeax 2011.

 

Efteråt gör jag håret på Dry Bar medan Javier väntar.

Dag 4589 – Ny frukosthörna

Dag 4589 – Ny frukosthörna

Dag 4591 – Flyger 1:a klass till Madrid

Dag 4591 – Flyger 1:a klass till Madrid

Newer post

Post a comment