Dag 4597 – Fantastisk dag i Stockholm

Följer den här lilla godingen till skolan idag, har en underbar kontakt med mina syskonbarn. Han är så vacker Oliver, måste se till att ta de där modellfotona med honom.

Efteråt följer jag med Daniela, lillebrors tjej till hennes jobb Rituals på Kungsholmen och medan hon öppnar butiken så sakta så sitter jag på fiket mittemot och äter en fantastisk frukost. Och har jag inte hittat de sötaste vantarna, helt galen i dem. 

Får för mig att gå och göra håret, tvätta och föna, varken hinner eller orkar göra det själv, så på impuls får jag en tid omedelbart.

Och sen in till Daniela och shoppar massor på Rituals, älskar deras Lypsyl bland annat. Sen till Designtorget och shoppar örhängen, de här är så söta, puh lite att bära på nu 🙂

Jag tar tunnelbanan från Kungsgolmen till Alvik och går och tittar i butiker medan jag väntar på att klockan ska bli 12. De här lapparna är supersöta, såna ska jag tillverka som tackkort åt mig och Javier att ge bort.

Sen möter jag upp min gamla vän Per från Kalmar och vi går ner till Sjöpaviljongen och äter lunch, så himla fint ställe. Måste vara underbart här på julbord eller när sommaren kommer. 

Så himla trevligt!! 

Kramar hejdå efter en långlunch och går och köper blommor, och tar tvärbanan hem till lillebror i Ulvsunda. Hinner bara sätta blommorna i vattnet innan det är dags att gå och hämta upp Oliver på skolan, tänk att han är så lyckligt lottad att mamma och pappa båda bor 4 minuter från skolingången 🙂

Städar och fixar medan Oliver skrattar åt videos på Youtube, jag visar honom de roligaste jag kommer ihåg och han visar mig sina favoriter:)

Den här är ju fortfarande underbar: https://youtu.be/3PHM6ea1dOs

 

Sen testar vi hans Halloween masker, jättefina. Tror de är tillverkade av någon i Värnamo.

Robert kommer hem och lagar mat och samtidigt kommer lillasyster och Eztelle så det blir en mysig middag innan vi åker ut på Ekerö. Ser ni vad växthusen på Ekerö lyser upp himmelen? 

Hem till lillasyster och planerar klädshopping, vi har lite planer….

Dag 4596 – Kebab med bröd

Dag 4596 – Kebab med bröd

Dag 4598 – Är hemma med båda syskonbarnen idag

Dag 4598 – Är hemma med båda syskonbarnen idag

Newer post

Post a comment