Dag 4689 – Blev inte jurymedlem

Idag går jag upp vid 5.30 och skjutsar Javier till flygplatsen. Vidare till Mel’s och äter frukost är där vid 6.20, dricker bland annat en fantastisk juice på jordgubbar, morötter och apelsin. Vid 6.50 står jag utanför röstbåset redo att rösta när de öppnar vid 7. Tar bara 25 minuter att komma in och vara klar, jippi. Vidare och tvättar bilen som är så jäkla skitig att jag skäms, en stor lastbil skvätte ner bilen med smutsvatten häromdagen, den såg för jäklig ut.

Hem och stryker det sista, tar en kaffe och njuter av morgonen, behövde ju inte vara vid domstolen förrän vid 10 idag. Coolt Afrikanskt träd utanför domstolen i Van Nuys.

Idag kallar de upp 7 till reserver och mitt namn har ännu inte blivit kallat. Samma utfrågningar, tar sån jäkla tid men förstår ju att de vill ha bra jurymedlemmar. De skickar hem 4 stycken till och så där håller det på tills klockan 12, då de äntligen hittar sin jury på 12 personer plus 1 i reserv, så 13 jurymedlemmar totalt. Vi är endast 7 personer kvar som inte blev uppkallade och vi kan nu äntligen åka hem efter att ha lämnat in våra jury badges. Jippi tar bilen nedcabbad hem och bara njuter av dagen.

På kvällen möter jag upp Linda och Tommy och går och äter revben på Boneyard. Billigare att köpa en flaska vin, ta två glas och ta med resten hem på tisdagar och onsdagar då de har halva priset på vinflaskor, än att köpa två glas vin 🙂

Dag 4988 – Heldag i Van Nuys Court

Dag 4988 – Heldag i Van Nuys Court

Dag 4690 – Fixar naglar och shoppar Chanel

Dag 4690 – Fixar naglar och shoppar Chanel

Newer post

Post a comment