Dag 4697 – Kallt i Playa del Carmen

Idag kommer städerskan så får allting tvättat tills vi kommer hem. Älskar när hon gör det för hon är en expert på att vika kläder snyggt, när jag gör det får jag alltid stryka vissa saker.

Frukost och sen en Uber till Deltas terminal. Håret är kort och lite blondare…

Jag vet att denna parfym inte är ny men jag har både väskan och nyckelringen i Guccis kollektion Bambu så tror jag ska köpa den här som min parfym till Playa del Carmen.

Jag har bara en parfym i Playa, (2 i LA, Chanels Beige och Hudson Yards från Bond no. 9) just nu är det Gucci’s Guilty, men den är på väg att ta slut så måste ha något nytt där. Kommer köpa en liten flaska för så lite som vi är där så blir den gammal annars innan jag hinner använda upp den och gamla parfymer luktar svamp, urk.

Men väntar till i februari, idag provar jag den bara och den luktar jättegott.

4.5 timmar i comfortklass till Cancun och när vi landar är det jättekallt. Jag har aldrig varit med om att det någonsin varit så här kallt förut, 18 grader bara. Kommer igenom tullen utan problem även om våra resväskor är fulla av ljusslingor, hade de kollat så hade jag säkert fått böta. Omar hämtar oss och kör direkt hem till Playacar och när Javiers föräldrar gått och lagt sig så smiter vi ut och äter tacos 🙂

Dag 4696 – Klipper mig kort

Dag 4696 – Klipper mig kort

Dag 4698 – Bröllopsplanering

Dag 4698 – Bröllopsplanering

Newer post

Post a comment