Dag 4714 – Får ett Gucciarmband i alla hjärtanspresent

Får vänta med att åka till IKEA 1 timme söderut tills Javier kommer hem från sin yogaklass 🙂 Han är såå duktig och har redan klivit upp ett pinnhåll på yogastegen 🙂 Först åker vi till skräddaren, har en hel del kläder där inför bröllopet.

Sen en timme söderut för att IKEA i Burbank (15 min från oss) har sålt slut på alla ljuslyktor, och jag har insett att jag nog vill ha 6 stycken till. 4 på varje bord kommer vara så mycket vackrare än 2 på varje bord 🙂 Älskar mitt nya korta hår, står rakt upp av sig själv!!

Shoppar dajm till Mexico och ljuslyktor 🙂

Tillbaka till stan, 45 minuter tillbaka, stannar i Century city för lunch på asiatiska RockSugar. Vi dubbade den filmen, Early Man!!

De har renoverat så mycket på det här köpcentret att vi inte känner igen oss, men vackert är det.

Jag är här för att jag vill titta på Gucciarmbandet som jag önskat mig. Ber aldrig Javier om smycken, i början gav han mig massor men fick be honom sluta för jag har nog en väldigt speciell stil och jag använder nästan aldrig halsband. Men armbandet var slut här, fastän jag ringde igår, men butiksbiträdet ringer till Beverly center och de lägger undan det sista åt mig. Synen som möter mig på valetparkeringen när vi ska hämta ut vår bil, vi är i väldigt gott sällskap, hur har folk råd med dessa bilar?

Kör genom Beverly Hills, så vackert.

Väl i Beverly Center så springer vi direkt till Bloomingdales och armbandet sitter perfekt, älskar det, underbart fint armband från Gucci. Får det i alla hjärtans dag present, men får 900 kr i rabatt om jag inte hämtar ut det förrän på fredag, så det följer inte med till Playa del Carmen på tisdag 🙂 Tack älskling, kommer hämta ut det den 23 februari.

Hem och äter popcorn och packar nya resväskan. Javier skapar musik och jag ser på romantiska filmer med trådlösa hörlurar på, väldigt mysig kväll.

Dag 4713 – Packar och julklappar

Dag 4713 – Packar och julklappar

Dag 4715 – Går till kyrkan

Dag 4715 – Går till kyrkan

Newer post

Post a comment