Dag 4741 – Trysil är ju bara bäst

Vi älskar skidåkningen här i Trysil, och jag har bara åkt på 6 skidsemestrar i hela mitt liv så är ingen duktig skidåkare och här finns allt! Olivers första fall 🙂

Lite skillnad från skidåkningen i USA, här bär alla hjälm vilket är första gången för mig, aldrig varit med om det tidigare. Samt väldigt mycket kallare, vi kan ju nästan åka i bikini…

En liten fikapaus i backen mitt på dagen.

Vi checkade ut redan i morse så har kunnat åka länge idag. Vid tre drar vi tillbaka till Sälen och Sverige för att gå på Stadium Outlet, jag behöver nya pjäxor och en egen hjälm.

Jag har använt Olivers gamla hjälm och den är i minsta laget… 🙂 Han är 8 år… 🙂

Samt pjäxorna som jag köpte i 23 års åldern har blivit lite för små.

1 timme senare kommer jag ut därifrån med bajsbruna pjäxor och en blåvit hjälm, vad hände med att matcha allt?! Fast jag betalade 850 för hjälmen, superpris. Satsade på komfort denna gången istället för att matcha och både hjälm och pjäxor är supersköna.

Kör vidare mor Ramundberget och hem till Anna och Patrik och där även vår lillasyster Malena är på besök med familj.

Stannar och köper glass och vägarna blir smalare och smalare. Känns som vi åker bakåt istället för framåt. När vi åkt i 10 minuter så har klockan flyttat sig 2 minuter framåt medan GPS:en har ökat på ankomsttiden med 10 minuter, precis så känns det.

Men 4 timmar senare är vi äntligen framme i Ramundberget och det är äntligen dags för vin, mat och fest.

Dag 4740 – Radisson SAS i Trysil

Dag 4740 – Radisson SAS i Trysil

Dag 4742 – Skidåkning och skotertur i Ramundberget

Dag 4742 – Skidåkning och skotertur i Ramundberget

Newer post

Post a comment