Dag 4744 – Dubbelmiddag på Sturehof och Eataly

Snön förföljer mig!

Åker in till stan med Malena på morgonen och äter frukost med henne på Sturehof innan jag ska ge mig ut och shoppa. Jag har en liten lista med saker jag vill köpa, fast bara en liten lista då jag reser hem med bara handbagage.

Första stoppet är att prova BH:ar på NK och jag köper två stycken från Chantelle, fantastisk passform.

Så mycket kul att se på NK.

Kan tänka mig att Nicole skulle älska dessa…

Mysigt fik.

Går och fluktar på semlor 🙂

Och så har jag ett besök hos bokhandlaren att klara av. Jag har en syssling som är otroligt duktig på släktforskning och han har rekommenderat några böcker så att jag kan börja lära mig grunderna, jättespännande.

Och sen behöver Tina smycken till sin sons dop och har bett mig hålla utkik efter några coola smycken. De här där du köper ett armband med mönster i silver eller guld och sen byter ut läderfärgen inuti, fantastiskt bra ide. Finns smala, breda armband och ringar och märket heter Les Georgettes. Allt du behöver köpa till är de olika läderarmbanden i massor av häftiga färger.

Går upp till Östermalmshallen som håller på att renoveras och i dess ställe finns ett tillfälligt ställe. Sätter mig där och tar en semla och ett glas äppeljuice, mumma.

Och så är det äntligen dags för min middag på Sturehof. Syster arbetar så jag sitter på hennes station med Tina. Min middag nummer ett med en näve räkor och helstekt Rödtunga från Skagerack, och ett gott glas vin till det…

Testar Tinas glasögon 🙂

Sen bär det av till Eataly för middag nummer två med Tina, syster och Tinas kompisar. Malena vill först inte följa med för hon visste inte att vi skulle gå ut så hon satte inte på sig några fina kläder, men jag tar glatt av mig min fina Michael Kors topp så hon följer med 🙂

Jätterolig kväll!!

Dag 4743 – Kör genom Bollnäs där mamma bodde

Dag 4743 – Kör genom Bollnäs där mamma bodde

Dag 4745 – Mys med Eztelle och Malena

Dag 4745 – Mys med Eztelle och Malena

Newer post

Post a comment