Dag 4773 – Färgning och trim hos Tate

Idag gör jag yoga för första gången sedan i torsdags, har känt mig lite hängig så behövde vila mig, är det inte alltid så när man stressat och varit i farten ett tag och sen slappnar av så blir man sjuk, suck. Men idag mår jag bättre! Såg Cia häromdagen och hon hade bokat tid för slingor hos Tate, så bestämmer mig för att göra samma sak, vårkänslorna som yrar. När jag väl sitter där så trimmar han till det också, har äntligen bestämt mig för att låta det växa ut (hinner nog ångra mig igen, men det är vad som gäller nu :))

Är på Ralphs och shoppar mjölk när jag ser dessa, tar ett kort och skickar till Javier och undrar om han vill att jag ska köpa? Hans absoluta mardröm är blomkål.

Får besök av Linda och Tommy som ska tvätta så sitter nere vid poolen med grannarna och umgås under tiden. När de är klara testar vi ett nytt ställe i Sherman Oaks som heter Bluebird Brasseri, deras 2:a öppningsdag. Men sådär 400 kr för ett dåligt rött italienskt vin och tunn matsedel. Ska ge dem en chans igen om en månad så har det förhoppningsvis blivit bättre.

Dag 4772 – Mobilappar

Dag 4772 – Mobilappar

Dag 4774 – Sushi med tjejkompisar

Dag 4774 – Sushi med tjejkompisar

Newer post

Post a comment