Dag 4779 – shoppingdag

Sover in till klockan 8, men stiger inte upp förrän vid 9, nyser och näsan rinner men det går nog över. Älskar när gardinerna går upp, Rebecka Petersson, dags att stiga upp som mamma Meeta brukade säga. http://www.rebeckaponton.com/blog/wp-content/uploads/2018/04/img_7403.movMöter Kristina vid 10 på Starbucks för en kaffe innan vi tar en taxi till Las Vegas norra outlet.

Går i timmar men hittar ingenting, letar efter sandaler, dyra och välsydda med någon kul detalj men hittar ingenting även fast jag testar Ferragamo, Neiman Marcus, Boss, Escada, Carolina Herrera, Tory Burch, Saks, de har massor.

Väskan på Boss är supersöt och för 181 dolkar från 1200 dollar, ett superkap, men vill se vad Javier tycker imorgon så går därifrån med 0 kassar.

Vi tar en Uber till Caesars Palace och shoppar där istället, och allt jag hittar är en yogamatta då Javier ska ta min gamla till Playa del Carmen för oss att dela på där. Jag köper den lila marmorerade högst upp med lila band till.

Vidare till Milos på Cosmopolitan, vi bokade bord igårkväll för en lunch idag. Fick reda på att det var en av Vegas finaste restauranger, det här kommer inte bli billigt… De är kända för sina zucchini chips med tzatziki, underbart goda.

Passar perfekt med ett vitt vin från Santorini.

Hummus, romsås och tzatziki med pitabröd.Vi går till deras fiskmarknad och väljer ut en fisk, den rösa i vänstra hörnet är min och är en Fagri influgen från Medelhavet.

Fantastisk lunch på över 600 dollar, sjuka pengar 🙁

Hem och tar en liten tupplur, vi har middag på kvällen med kunder, glömde ta kort. Tog kort på vinflaskan dock (som jag valde) jättegott och börjar bli duktig på franska viner!

Alla undrar hur vi vet så mycket om vin, förutom att testa och lära oss så läser vi vinbibeln 🙂

Dag 4778 – Kör till Las Vegas

Dag 4778 – Kör till Las Vegas

Dag 4780 – Hummerafton

Dag 4780 – Hummerafton

Newer post

Post a comment