Dag 4788 – Peel och hemmamys

Jag gör en ansiktspeel på morgonen, den här maskinen är från Danmark.

Det här var ju en suverän barnbassäng med tak över att ha i trädgården.

Får egentligen inte vara ute efter man har gjort en laserpeel men var tvungen att köpa lite grejer till Javiers studio, så ett besök på homedepot innan han släpper av mig hemma. Ska ju vara inne när det är sol uppe så tittar på filmer och myser. Gör det fint till middagen, man får lite överskottsenergi av att bara vara när det är så fint ute.

Javier har köpt en ny tv då den gamla har fått åka till studion.

På kvällen efter två glas vin går jag över till Bernie som håller på att storstäda sitt hus för mäklaren kommer om två dagar. Hon städar grundligt 🙂

Men hon är ingen fena på att dekorera så vi börjar lite smått med att göra det fint, jag tycker bland annat att vi ska duka bordet och ta bort allt klutter och sladdar.

Och jag tycker hon ska öppna alla stormskydd så det blir ljusare i huset. Samt så är hennes tvättstuga ingen vacker sak så jag viker handdukar och lägger emellan på torktumlaren så att man inte ser alla sladdar och kontakter.

Det blev en sen kväll men imorgon efter hon städat klart ska jag komma dit och ta bra kort, gillade inte de fotona hon la upp, såg inte så attraktivt ut. Och samma fågel som visas upp på nästan alla foton, men imorgon för vi om och gör rätt.

Dag 4787 – Visar tjejerna runt Playa del Carmen

Dag 4787 – Visar tjejerna runt Playa del Carmen

Dag 4789 – Homestajling i Playa del Carmen

Dag 4789 – Homestajling i Playa del Carmen

Newer post

Post a comment