Dag 4826 – Klintarna

Är uppe tidigt igen och målar, känner stressen, och så kommer det jäkla regnet och förstör allt, men våra grödor behöver det så jag får väl bara rolla snabbare. Börjar rolla cementen idag mellan skurarna, och för min stackars vänsterarm är det tyngre att rolla än att måla. Kommer bli jättefint.

Mellan skurarna så åker vi ut och kollar in klintarna, där vi nu ska avverka. Det är så stenigt att vi inte ens kan ta oss dit.

Där i mitten bara lite till vänster, skogen ni ser där i bakgrunden den väldigt gröna, det är det vi ska avverka nu, inte ens med fyrhjulingen kommer vi dit 🙂

Gässen har kommit till Hjortsjö!

Haha vi börjar bli sorgliga men det är så gott, Ryggbiff från Smålandskött är fantastiskt gott!

Det här var så långt jag kom, nu ger jag upp, 130 liter har vi målat lillebror och jag tillsammans, resten får han göra!

Hade det inte varit för regnet hade jag nog hunnit klart. Se även mitt fula land som pappa råkade köra över med traktorn åtminstone 10 gånger börjar komma iordning.

Varmaste maj någonsin i Sverige samtidigt som det varit den kallaste maj någonsin i Los Angeles och Playa del Carmen. Det här huset har jag kvar att måla. Samt så är landen ännu på uppväxt, men till nästa sommar kommer de vara jättefina!

Dag 4825 – Ser ut som en prickig korv

Dag 4825 – Ser ut som en prickig korv

Dag 4827 – Mors dag utan mamma

Dag 4827 – Mors dag utan mamma

Newer post

Post a comment