Dag 4842 – Problem med en frakt

Så mitt paket som gick i väg i måndags, gick inte alls iväg, fastän det stod Sweden så for de till Louisville och sen sa de att adresslappen hade trillat av. Så jag har ringt, emailat, åkt till UPS kontoret 20 min från mig flera gånger. Varenda dag har det varit någon drama med dem. Till slut sa de att vi sänder tillbaka det till dig, du får hämta upp det måndag morgon på adressen 20 min från mig. Så åkte dit idag igen, var där prick klockan 8 när de öppnade för att sända om det. Nej mam vi har inget sånt paket här och International har inte öppnat än. Ge mig ditt nummer så ringer jag när de kommit in till kontoret, paketet är säkert på väg hit. Så jag åker hem och äter frukost med Javier och åker och gör min yoga vid 10.30-12.00. Javier jobbar medan vi väntar på yogatränaren 🙂

När vi är klara har jag mycket riktigt ett voicemail från UPS. Jag lyssnar på meddelandet och sen ringer numret han angett.

Detta nummer existerar inte ens, sånt här har jag hållit på med hela jäkla veckan, vilka idioter. Men det är ju ingen mening att skrika och bråka, då skriver de bara det i sina jäkla notiser så slutar de väl svara så jag har fått ha världens tålamod. Så får själv ringa upp Internationella avdelningen igen och fråga om mitt paket. Ger henne mitt trackingnummer och hon börjar kolla och går igenom alla felmeddelanden och notiser och säger, håll kvar jag ska ringa dem och fråga. Så 4 min senare blir jag bortkopplad och en annan kvinna svarar och jag säger att jag redan var på telefon med en annan kvinna, ge mig trackingnumret så ska jag kolla säger hon. H… bla bla. Det numret existerar inte, det måste börja med ett S eller vad hon nu säger, ett riktigt pucko 🙂 Okej kan du snälla bara koppla tillbaka mig till den tidigare avdelningen då du uppenbarligen inte har befogenhet att hantera internationella trackingkoder, fast det sa jag inte, jag sa det mycket snällare fastän jag var redo att strypa henne. Kommer tillbaka till Internationella och får börja om igen. Den här gången börjar jag med att ge mitt telefonnummer så att de kan ringa mig om jag blir bortkopplad igen. Jag får vänta 20 min medan hon lokaliserar mitt paket till en adress i downtown LA. Men när hon pratar med dem så hittar de inte paketen så hon ska börja en utredning. Vilket kommer att ta 1-8 arbetsdagar och de kommer hålla mig informerad – suck 🙁 Inte mycket jag kan göra åt saken, UPS sucks.)

Ska flyga hem den 18 juni så har fått en ny order av samma kund men denna gången ska jag ta med mig västarna hem i resväskan. Javier följer med ner till downtown för vi ska åka vidare till en av hans anställda för att plocka upp grejer till inspelningsstudion imorgon.

En riktig filminspelning kör vi förbi.

Köper västar för 20 kg 🙂

Vidare och shoppar resväska och sen när vi ändå är downtown så kan vi ju svänga förbi och se en gång till om de hittar mitt paket på UPS.

Japp, det tar 10 min men de hittar det. Fast bara ett paket, vill du ha det ändå frågar hon, japp svarar jag, duh. Vad är trackingkoden för paket nummer två, det fick jag ingen säger jag, jag fick bara det papperet. Nej du måste ha fått ett papper till skäller hon på mig medan vi sänder om det första paketet 🙂 Till slut vänder hon på papperet och säger att här var den visst.

På baksidan står det säljkvitto, och ett nummer, och det ska då föreställa trackingkoden på paket nummer två, hade jag ingen aning om. Trodde jag hade 1 nummer för båda mina paket, varför har ingen sagt något innan, suck.

Det paketet hittar han i Kentucky men det saknar en faktura, så när jag kommer hem ikväll måste jag emaila dem en kopia. Varför har ingen ringt, mitt nummer står på framsidan av adresslappen 🙂 Men äntligen känns det lite ljusare ändå, jippi, tack och lov så var ju inte paketen borta iallafall.

Åker till våra vänner i Upland, hämtar upp sakerna till studion, njuter av deras fantastiska utsikt över poolen och äter sushi!

Väl hemma så organiserar jag alla kläder och packar för Sverige.

Dag 4841 – Myspysdag med kusinbarnen

Dag 4841 – Myspysdag med kusinbarnen

Dag 4843 – Börjar på en ny film

Dag 4843 – Börjar på en ny film

Newer post

Post a comment