Dag 4849 – Flyger 1:a klass till Sverige

Så vaknar vid 5 på morgonen och tittar på mitt stand-by flyg Los Angeles-New York-Köpenhamn och inser att första sträckan är full och att jag inte kommer med flyget LAX-NY idag. Vilket innebär att jag ikväll måste åka Redeye, härifrån LAX, spendera en heldag i New York och sen flyga till Köpenhamn imorgon kväll. Javier tycker det är bortkastat med tid och ber mig kolla United och mina sparade mil. Jag har 58500, och hittar en första klass resa för 60000, visserligen två stop men vem bryr sig när man får resa första klass och kan sträcka ut sig. Får lägga till lite dollar och bokar två och en ½ timme innan jag måste vara på flygplatsen så nu blir det brått!!

Hej då LA, jag hann i tid, kunde till och med äta frukost i business loungen innan avfärd. Får visserligen frukost serverad på planet men den var sådär.

Landar i New York, har 30 min på mig innan det är dags att gå ombord och jag bara måste köpa med mig ett par solglasögon. Hinner tre affärer innan de har några vettiga märken, det blir ett par svarta Gucci.

Det äldsta planet jag åkt 1:a klass med och jag ligger väldigt nära mannen i sätet jämte mig som det på nya plan har en extra 30 centimeter till medpassagerare, ifall man inte känner den som sitter där 🙂

Jättefina sängkläder dock.

Kolla vilka fina rosa sandaler från Swedish Hasbeens som nu är på rea!

Vill passa på att sova så mycket som möjligt så bestämmer mig för att se There’s Something About Mart, och se vad de har för censurering nu för tiden, helt sjukt 🙂 Inte lite blurrigt utan hela svarta skyltar och då det är runkscenen så är det helsvart 🙂

Lite dessert på det så somnar man som en kung. Jag älskar att resa!

Dag 4848 – Mina första Jimmy Choo

Dag 4848 – Mina första Jimmy Choo

Dag 4850 – 1:a klass Frankfurt och sen Köpenhamn

Dag 4850 – 1:a klass Frankfurt och sen Köpenhamn

Newer post

Post a comment