Dag 4857 – Hugger sly och rensar upp med Oliver

På morgonen tar vi bilen och åker och matar vildsvinen vid vår åtel. Tjära, majs, glassrån och havre 🙂 Tjäran för att de gillar att gnugga sig mot det.

Kör förbi det här huset ute vid Spånhyltan och så coolt med grästak.

Sen kör pappa ner oss till badstranden så att Oliver får bada, fortfarande för kallt för mig.

Så vi har tre sovrum på övervåningen och trodde de var identiska men inser idag att när de tog ett sovrum (det var 4 från början) för att göra tvättstuga och toalett så flyttade de även väggen så sovrummet jag hade valt blir nu lillebrors 🙂 Då vi kommer långväga ifrån så behöver vi fler garderober för att kunna lämna kvar kläder, och i pappas gamla sovrum (han ska få ett nytt närmare badrummet) så kan man ha garderober hela vägen fram till fönstret och i mitt gamla är fönstret för nära väggen. Så välkommen till lille Roberts rum 🙂 Och det är helrenovering med nya golv, sänka ner rören till elementen, målning av lister och fönster samt tapetsering som gäller.

Iväg till Alvesta och handlar vin och födelsedagspresent till Eztelle, vi ska åka upp till Stockholm på fredag och jag ska få vara med på mitt första barnkalas, tjoho! De har en så himla fin leksaksaffär i Alvesta så shoppar hopprep i trä, flamingoläppgloss och andra flamingosaker för att jag vet att hon älskar det, även en ljusslinga med Flamingobollar på samt ett gosedjur, en flodhäst med ballerinaskor och ballerinakjol. Samt så får den där Oliver en John Deere traktor precis som sin farfar fast i storleken mindre.

Hem och sågar sly utmed vägen som vi sen forslar bort med fyrhjulingen.

Fin kväll i Hjortsjö.

Dag 4856 – Mysdag med Oliver

Dag 4856 – Mysdag med Oliver

Dag 4858 – Lycka

Dag 4858 – Lycka

Newer post

Post a comment