Dag 4865 – Javier kommer till Småland

Vi börjar dagen med att Oliver lär sig griplastaren medan farfar tittar på 🙂

http://www.rebeckaponton.com/blog/wp-content/uploads/2018/07/img_0181.mov

Vi åker till Alvesta och hämtar min fining som kommer med tåget och sen sätter jag alla i jobb.

Jag, Eztelle och Oliver rensar ut och slänger skräp. Jag fick Javier att hjälpa mig att slänga ett gammalt torkskåp och två spisar som pappa sen körde upp i skåpan på traktorn. Ska inte be Javier igen, han snubblade på dörrstoppen och slog i glasögonen och repade dem. Men jag gifte mig med en hjärna och inte en kroppsarbetare så bara att gilla läget. Här är våra gamla grejer, vi åker sammanlagt 14 gånger till återvinningscentralen pappa, barnen och jag.

Så Javier får stanna inne och jobba istället 🙂

Och under tiden så rensar pappa i gamla kartonger, vi har 5 kartonger med gamla tidningar, den äldsta från 1919, och han slänger allt som blivit förstört och sen sparar en plastlåda med viktiga tidningar.

Sätter barnen på att baka chokladbollar, mumma.

Jag springer runt i mammas gamla kläder, denna klänning köpte jag till henne 2009 när hon var på besök hos mig i Playa del Carmen.

Och sen myser vi på kvällen, får ju tyvärr inte sova med min Javier men vi kan ju inte sova alla 4 i samma säng 🙂 Jag bäddar till Eztelle på golvet men det dröjer inte länge förrän hon smyger upp, hon är ett riktigt plåster i sängen och Olivers fötter vaknar man ju alltid med i ansiktet någon gång under natten 🙂

Dag 4864 – Firar i Champagne och ska sova i tält

Dag 4864 – Firar i Champagne och ska sova i tält

Dag 4866 – Hjortsjöbadet med Javierito och barnen

Dag 4866 – Hjortsjöbadet med Javierito och barnen

Newer post

Post a comment