Dag 4875 – Javiers nya låt

Javiers nya låt är ute på iTunes nu, mitt kusinbarn Adam är på omslaget och jag gjorde resten i Photoshop, fick slå ihop två bilder. Samt så satte han som gjorde omslaget dit en massa klotter på väggarna. Reflection in the mirror har Javier valt att döpa albumet till.

Vi åker in till värnamo på eftermiddagen för att se Fotbolls VM vid Åbron, stannar på relativt nyöppnade Rasta för att äta innan. Inte nog med att det tar 30 min innan jag får min klassiska rödspätta, tror remouladsåsen har skärt sig, och sen är det inte ens gott, hit går jag aldrig igen.

Jag är ju klar medan Emma måste göra sig iordning så går ner till Stigs och väntar på henne och lillebror, jippi de har glasswienerbröd igen.

Inte mycket folk men det spelar ingen roll, vi har kul ändå. Jag får dricka rose för rödvinet är från 2017, urk odrickbart.

Medan resten av gänget går på Cheers så smyger jag iväg och köper cigarrer, alla har ju rökt cigaretter omkring mig hela sommaren så är det min tur att njuta, samma cigarrer som Mamma Meeta brukade festa på.

Kul kväll!

Dag 4874 – Ullared på semestern

Dag 4874 – Ullared på semestern

Dag 4876 – Hittar en 104 år gammal klänning

Dag 4876 – Hittar en 104 år gammal klänning

Newer post

Post a comment