Dag 4908 – Nya tennisskor

Är uppe vid 5.30 på morgonen för att göra frukost till Javier innan han flyger till Miami i affärer och för att se sin storebror. Njuter av en kaffe latte och börjar uppdatera min hemsida, jag ligger lite efter. Gör yoga för Mark vid 12 tillsammans med Negin och sen går jag ner till Macys för att shoppa nya tennisskor.

Underbara blommor på vägen till varuhuset.

Passar på att äta en kyckling pesto wrap, så gott.

Väl på Macys så förklarar jag att jag tänkte börja springa, men att jag har svaga knän för jag springer på hård asfalt, springer lite snett inåt med mina hälar samt att det är väldigt varmt där. Får testa tre märken med extra tjocka sulor. Nike, Adidas och Asics. Alla tre har extremt mjuka sulor, bredare sulor undertill samt lite tunnare tennisskor för värmen i Playa. De bredare sulorna är för att göra det svårare att stiga snett. Adidas är så där passform vid hälen, men de är otroligt sköna undertill. Jag sa att jag vill spendera max 1100 kr. Asics är hårdare och inte alls lika sköna, de från Adidas och Nike är som att gå fram på moln på det hårda golvet. Så hon går och hämtar ett par dyrare för 1700 kr som jag testar från Adidas och passformen är grym, vilken häftig tennissko, den här kommer jag kunna springa mil i, fasen också men de tar jag, en kanonsko från Adidas, UltraBoost med extra underbehandling, jippi hem och jobbar på balkongen och tar ett glas vin.

De här löparskorna kommer ta mig runt Playa del Carmen i ett nafs!

Min granne Reggie kom förbi på kvällen och lämnade en födelsedagspresent, så gulligt. Man byter ut korten varje dag mot nya motiveringsord.

Dag 4907 – Yoga med familjen

Dag 4907 – Yoga med familjen

Dag 4909 – Blir sminkad på Chanel

Dag 4909 – Blir sminkad på Chanel

Newer post

Post a comment