Dag 4912 – Födelsedagslunch med Cia

Yoga på morgonen med Negin innan jag åker hem och gör mig fin. Ska ha födelsedagslunch med Cia på Le Pain i Studio City. Står utanför min byggnad och väntar på att hon ska plocka upp mig, älskar att vi har lejon som vakar över ingången, betyder säkert tur för mig. Hyrorna har gått upp till 28000 kr i månaden för vår del så det är många tomma lägenheter i huset. Flaggorna ställer man ut när det finns lediga lägenheter i USA.

Jättetrevligt som alltid att se denna sköna bönan. Har ju glömt, eller visste faktiskt inte att 20 juni 2017 hade jag min första yogaklass någonsin. Och det var inte på Inti i Playa del Carmen som jag trodde utan min första yogaklass tog jag på Black Dog yoga i Sherman Oaks då jag följde med Negin på en klass till Mark. Var tvungen att göra ett life event på Facebook för att komma ihåg detta viktiga ögonblick. Så idag är det 14 månader sedan jag började med yoga och jag älskar det. Dock är det ju inte förrän januari 2018 som jag började med tuffare yogaklasser.

På kvällen är det hummermiddag med kidsen på Le Petit Restaurant, jag går dit.

Sen vin och umgås på vår balkong, de åker tidigt imorgon bitti. Polishelikoptern snurrar runt, runt nästan över oss, det måste ha hänt något bara ett kvarter bort.

Dag 4911 – Javier kommer hem

Dag 4911 – Javier kommer hem

Dag 4913 – Finaste Zlatan har dött

Dag 4913 – Finaste Zlatan har dött

Newer post

Post a comment