Dag 4915 – Testar Petit Trois

Var och shoppade nya yogakläder igår kväll, tänkte göra massor av yoga i Playa så ville ha med mig lite ljusa yogakläder dit då det är så himla varmt i solen när man ska gå eller cykla till och från yogastudion. Köpte ett par nya även till LA med fiskar på, så nu matchar yogamattan, min vattenflaska, yogabyxorna och naglarna varandra 🙂

Har börjat göra soppa varje dag i min soppberedare. Förbereder allt innan jag går till yogaklassen och när jag kommer hem är det klart att serveras. Idag blev det en sötpotatis och majssoppa, chowder på engelska vet inte hur man skulle översätta det då det är en tjockare soppa.

Till det gjorde jag ett fröknäcke som tyvärr inte blev klart i tid så det blev Digestive kex och hemlagat iste till istället 🙂 På kvällen efter att jag gjort två yogapass och Javier är klar med sin film så går vi och firar med middag på Petit Trois, vår nya franska restaurang i Sherman Oaks. Då vi inte bokat bord så får vi antingen vänta 20 min eller sitta i matbaren, och där sitter jag gärna, alltid lär man sig något.

Fantastiskt ställe, kul människor, god mat och häftig atmosfär, hit går jag igen! Vi åt sniglar, steak tartar till Javi och pasta till mig, mums, bra kväll!

Dag 4914 – Karta över Playa del Carmen

Dag 4914 – Karta över Playa del Carmen

Dag 4916 – Slingor

Dag 4916 – Slingor

Newer post

Post a comment