Dag 4929 – Konferens i Minneapolis

Idag är vi uppe med tuppen och tar bussen från flygplatsen till Cancun flygplats. Javier ska på spa i Mexico city medan jag ska krascha min lillebrors konferens i Minneapolis. Javier ska bo på Rustika Spa Boutique medan om jag skulle bo i mitt eget rum i Minneapolis istället för att betala för en extrasäng i mina syskons hotellrum skulle få hosta upp lite för mycket pengar.

The Marquette Hotel är ett jättefint hotel i Downtown Minneapolis.

Jippi det börjar bra, efter ett besök och frukost i business loungen så får jag 1:a klass till Detroit. Delta har inga direktflyg till Minneapolis så måste byta.

Jättegod lunch, ska på konferens där det antagligen blir massor av alkohol så håller mig till äppeljuice 🙂 Ser på Deadpool 2 som har så mycket sjuka grejer i filmen, de har verkligen pushat gränsen för vad som är tillåtet att säga och göra.

Jag har ju ätit antibiotika i en vecka och sista dagen var i tisdags. Idag har jag börjat få två utslag som kliar, ömmar och gör jätteont. Ett på tummen och ett på magen, vet inte vad det är men det enda jag kan komma på är att jag kanske åt för stark antibiotika som kommer ut på det här viset. Jag har varken ätit, druckit eller varit i kontakt med något konstigt och det faktum att ett utslag kommer på magen och ett på tummen bevisar för mig att det är något inifrån mig som vill komma ut.

Väl i Detroit får jag springa genom immigrationen och sen springa till min gate och får sista platsen på planet då jag inte checkade in tidigare, 37F, längst in, längst bak 🙂 Landar i Minneapolis, hoppar in i en Uber och väl på hotellet får jag 5 minuter på mig att fräscha upp mig innan jag möter upp alla andra på min lillebrors konferens. Jag har ju bjudit in mig själv så verkligen jättegulligt av dem att låta mig få vara med på deras middag 🙂 De hade några säljare från Europa som inte kom med på flyget på grund av Esta som förfallit så middagen ikväll var redan betald för.

Ett av de två långborden, 4 fransmän, två Belgare, 3 svenskar, två finnar, två Italienare, England, Wales, 2 tyskar och en representant från kontoret här i Minneapolis, kommer bli superkul helg här tillsammans med denna gruppen.

Dag 4928 – Livemusik på stranden

Dag 4928 – Livemusik på stranden

Dag 4930 – Helrör på krogen

Dag 4930 – Helrör på krogen

Newer post

Post a comment