Dag 4932 – Flyger till Nicole i Detroit

Fick reda på när jag vaknade idag att ett lokalt regn tillsammans med riktig höstkyla har dragit in över Detroit så jag ska ut och shoppa vinterskor. Vi har bara sett Nordstroms Rack 20 meter från hotellet men när jag gick på middag själv i fredags kväll så såg jag Saks Outlet samt TJ Maxx så dit drar jag med mina syskon direkt efter hotellfrukosten. Och de hittar massor, förstås 🙂 Robert shoppar till och med nya resväskor. Syster shoppar skor och väska på Saks samt massor av billigare kläder på TJ Maxx, såsom Polo 🙂 Mina otroligt snygga, fodrade vinterskor. Kommer även vara perfekta för Sverige i oktober.

Malenas väska från Saks i märket Kate Spade och skorna är från Michael Kors.

Kommer sakna dem så, men vi ses ju snart i Sverige. Så glad att jag åkte hit till Minneapolis.

Jag tar en Uber till flygplatsen och checkar in och går till Deltas business lounge och äter lunch. Hejdå världens tredje största shoppingcenter…

Det är kallt i Detroit så gissa vilken tröja jag har på mig? 🙂

Blir upplockad av Tomas och Nicole och hem och packar upp och tar ett glas vin och jag får världens finaste present. Verkligen en kärleksgåva, Nicole som tackar för att jag alltid är där för henne. För stor i armbandet men vi ska åka till butiken och be dem göra det mindre imorgon. Handgjord klocka i Detroit som heter Shinola, wow vilken överraskning!!

Vi firar med att åka och äta Italienskt.

Lite billigare här än i LA, vidare till en vinbar och ett sjysst Italienskt vin kostar 24 dollar för en flaska 🙂 Kommer hem sent och somnar som en stock, underbart att vara här.

Dag 4931 – Båttur, vinprovning och Amerikansk fotboll – Gooo Gophers

Dag 4931 – Båttur, vinprovning och Amerikansk fotboll – Gooo Gophers

Dag 4933 – Min nya Shinola klocka från Detroit.

Dag 4933 – Min nya Shinola klocka från Detroit.

Newer post

Post a comment