Dag 4944 – Doterra

Har beställt små återfyllningsbara glasflaskor från Amazon som anländer idag. De är väl egentligen till för parfym men jag tänker använda dem till mina eteriska oljor från märket Doterra. Vi har ju alltid tagit Airborne och massor med C-vitamin innan vi flugit någonstans. Känner vi oss som vi håller på att bli sjuka så gör vi en cocktail med Tabcin och C-vitamin och tar en immuntablett. Blir vi sjuka ändå så går vi på NyQuil och DayQuil. Men så har ju Javier fått lite problem med gallsten och googlar man på det i Sverige så kommer det upp starka varningssignaler gällande intaget av Airborne och att man sen får gallsten. Så inga mer förkylnings-cocktails för oss. Har sökt som tusan på alternativ och det bästa jag kunde hitta var Doterra On Guard som du blandar med vatten i en liten sprejflaska. In i resväskan och sen kan du spreja både i munnen och spreja bort bakterier runt om dig på toaletter och flygplan.

Och inga fula sprejflaskor här inte 🙂 En svart till Javier och en lila till mig, och bara för att det luktar så gott och ökar din metabolism så droppade jag i några droppar med slim och sassy i flaskan också 🙂

Javier får sin nya mobil idag och jag shoppar det sista till Eztelle under tiden, sen kör vi till köpcentret och han shoppar Apple-produkter och jag handlar bälte på BCBG.

Har varit i 10 butiker och kollat bälten och varenda gång är det alltid BCBG som har något annorlunda och roligt.

Åker på Happy hour på Ceremony och njuter av en tidig middag och ett glas vin, jag är glad att jag äntligen hittade ett bälte och Javier är glad för sin nya telefon som är mindre än min iPhone 8 mobil men ändå har större skärm, verkligen jättesnygg. Det blir nog samma för mig när jag kommer hem i oktober från Sverige.

Tacos, Quesedilla, guacamole och ett glas vin. Jag hade min 39 års födelsedagsfest här för några år sedan.

Hem och packar… Reser ju igen 3 veckor med enbart handbagage så det gäller att planera.

Dag 4943 – Shopping på Camarillo Outlet

Dag 4943 – Shopping på Camarillo Outlet

Dag 4945 – Uppe med tuppen

Dag 4945 – Uppe med tuppen

Newer post

Post a comment