Dag 4957 – Förbereder för Malenas hemkomst

Tar Skruttan till skolan och sen städar huset, syster kommer inte kunna göra någonting på över två veckor så lika bra att det är fint. Sen går iväg in till Ekerö centrum och äter frukostfralla och latte på lokala bageriet. Hämtar upp grejer till syster på apoteket, handlar mat som hon kan äta som går att värma. Lämnar in mina skor hos skomakaren medan jag får håret tvättat och fönat. Och går och köper en ljusmanchett till LA, sen hem och bäddar och gör fint tills syster kommer vid 2, köpte till och med en stor välkommenhem bukett till henne.

Hon kommer med Christer vid två men han måste åka till jobbet direkt så jag blir sköterska en timme. Gör lunch och har bäddat med extra madrass på soffan framför tv:n där hon kommer vara de närmsta två veckorna. Kramar hejdå en timme senare och tar bussen till Ulvsunda där jag går och shoppar grejer till vår ladugårdsfest, bland annat flamingoledlights till baren.

Går hem med två stora kassar fullt med saker, lillebror bor 10 minuter från Citygross. På kvällen åker jag ner till Rydaholm och möts av fyrverkerier i Hjortsjö, grannarna har fest. Det är i Hjortsjö det händer!

http://www.rebeckaponton.com/blog/wp-content/uploads/2018/10/img_2751.mov
Dag 4956 – Nordiska kliniken och Kistamässan

Dag 4956 – Nordiska kliniken och Kistamässan

Dag 4958 – Blir gårdsägare med lillebror

Dag 4958 – Blir gårdsägare med lillebror

Newer post

Post a comment