Dag 5012 – Posten och flyger till Amsterdam

Är uppe vid 7, galet glad igår så kunde inte sova så bra i natt 🙂 Victor har redan gjort en fruktsallad och pressat apelsinjuice till mig, underbart bortskämd har jag blivit. Vid 8 är vi på posten, de öppnar inte förrän vid 8.30 men det lär ju bli kö. Och vid 8.30 är det mycket riktigt 20 personer bakom oss. Och så får jag puckot framme vid kassan som inte förstår vad vi ska göra och ger mig fel paket, kommer bli sjukt dyrt att skicka som hon vill, tre par byxor i ett paket för 180 kr, packar två sådana paket bara för att då får han sina favoriter inom tre dagar. Resten köper jag en stor låda XXL och fyller samt två XL lådor och fyller dem också, vid 9.15 är vi klara och kan åka hem, 4000 kr fattigare men så skönt att bli av med allt. Vi har lika mycket hemma igen men Victor ska skicka iväg det åt mig imorgon. Tar en dusch och vid 10.05 sitter jag i Ubern på väg till flygplatsen med bara handbagage, har till och med fått med mig 10 styck av mina favoritgalgar.

Hade ju massor extra när jag hade försäljning av kläder och kan lika gärna ta med dem hem till Hjortsjö, de är suveräna.

Hinner till och med gå in på businessloungen och äta frukost innan jag går ner till gaten och får komfort plus till Amsterdam, jippi. Och två säten jämte mig är tomma så kan till och med lägga mig ner, jättebra flygning men rödvinet är skit så dricker bubbelvatten.

Dag 5011 – 16000 dollar

Dag 5011 – 16000 dollar

Dag 5013 – Amsterdam, Köpenhamn, Alvesta och Hjortsjö

Dag 5013 – Amsterdam, Köpenhamn, Alvesta och Hjortsjö

Newer post

Post a comment