Dag 5019 – Tittar på golv på Norrön i Växjö

Idag kommer snickarna och börjar jobba inne på övervåningen, ja eller en kommer men han är kanon. Vi är med honom på förmiddagen och stör honom 🙂 Men på eftermiddagen åker vi in till Växjö och besöker Norrön för att se vad Micke har för golv. Han ger 30 års garanti på sina golv, det gillar vi. Vi har ju furu i resten av huset, men att välja ett golv som ska torka i två år är ju bara att lägga ner. Fast den vitlaserade är fin.

Och 1 stav börjar på 400kr/kvm.

Men den här 3-stav för 239kr/kvm kan vara en vinnare, fint ekgolv som Åbro Bryggeri har i alla sina lokaler, då är det ett bra golv. Och det har tiljor som våra furugolv har, skulle passa in.

Sen ser jag den här Tempursängen på blocket, killen köpte den för tre månader sedan och nu kostar den halva priset 24000 kr. Men jag pratar med Javier och han säger köp, lillebror kan ju ta med den från Stockholm.

Vill nog egentligen ha en kontinentalsäng om jag tänker efter, och en gärna gjord på Hilding Anders här i Rydaholm. Men ska kolla på Mio för andra alternativ imorgon. Vi bokar iallafall julkonsert i Frikyrkan nu i helgen.

Men när jag väl går in på Blocket igen så är den borta så det var väl för väl det.

Dag 5018 – Lagar första minijulbordet

Dag 5018 – Lagar första minijulbordet

Dag 5020 – Ny frisör i Värnamo

Dag 5020 – Ny frisör i Värnamo

Newer post

Post a comment